Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

HARRASTUKSET

Dusty on nykyään täysin eläkkeellä ja sen kanssa harrastetaan oikeastaan vain lenkkeilyä. Olen kuitenkin vetänyt Dustylle myös muutaman verijäljen ja nenän käyttö sujuu papalta vielä mallikkaasti. Tätä harrastusta varmasti jatketaan, kunnon niin salliessa. Välillä myös tottistellaan, mutta ihan vain jotain pientä. Dustya on äärimmäisen helppo motivoida nameilla. Dusty on nuoruudessaan suorittanut Kiva Koirakansalainen-testin.

Dustyn vanhuuspäivillä olen innostunut viemään sitä mätsäreihin. Meillä on niin hauskaa yhdessä ja pappa käyttäytyy ihan kuin olisi pieni pentu. Se on virtaa täynnä, nauraa koko ajan ja hyppii välillä namin perään. Dusty on saanutkin hienoja tuloksia omalla pirteydellään ja iloisella esiintymisellään.

MÄTSÄRITULOKSIA:

24.5.2008 Järvenpää,  PUN1, BIS1

Otin Dustyn mukaan, kun mätsärissä piti olla myös veteraaneille oma luokka. Paikalla sitten selvisikin, ettei sellaista olekaan eikä myöskään x-rotuisten kehää. Noh, koska olin Dustyn paikalle tuonut päätin ilmoittaa sen sitten isoihin koiriin. Pappa pani parastaan kehässä ja oli taas oma iloinen itsensä. Koska Dusty oli viimeinen ilmoitettu koira ei sillä ollut paria ollenkaan. Saimme siis automaattisesti punaisen nauhan, tuomari kyllä kehui Dustya kovasti. Punaisten kehässä pirteä esiintyminen jatkui ja lopulta pappa olikin PUN1! En ollut uskoa korviani. :D Chaikin jäi papan taakse, vaikka esiintyi tosi hienosti. Elämänilolla mentiin sitten vielä BIS1-sijoitukseen asti. Ihan uskomaton päivä. :D Palkinnoksi saimme 2pss koiranruokaa, lelun ja koirankeksejä. :) 

28.5.2008 Lahti, Mukkulan kartano, Päijät-Hämeen kennelkerho, VET2/10

Dustylla oli taas niin hauskaa. Se jaksoi tänään seisoa paljon paremmin kuin aikaisemmin. Tuomari ei olisi millään uskonut, kun sanoin Dustyn iän. Mun super-pappa! Palkinnoksi elämänsä ensimmäinen ruusuke, 6kg koiranruokaa, 2kpl koirankuppeja, frisbee ja koirankeksejä.

©2020 Pukkilan Posse -Kakaón, Kávén, Cuban, Chain ja Chilin elämää- - suntuubi.com