Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

MÄTSÄRIT

Kávèn kanssa aloimme käydä mätsäreissä heti kun vain oli mahdollista. Mätsärit on loistava paikka sosiaalistaa pentua ja harjoitella virallisia näyttelyitä varten. Menestystäkin on tullut jo ihan kivasti, niistä hienoimpana BIS3-sijoitus 160 koiran joukosta. Huimaa!

TULOKSET

18.1.2009 Mäntsälä, Weimarinseisojakerho, ulkomuototuomari Raija Tammelin: PUN4

Pitkän näyttelytauon jälkeen oli pakko päästä jo kehään pikkumiehen kanssa, joten osallistuimme Mäntsälässä mätsäriin, jonne olikin kerääntynyt ihan älyttömästi porukkaa. Pentuja oli ilmoitettu 97kpl, joten ei tosiaan ollut suuria paineita menestyksestä. Pitkän odottelun jälkeen oli meidän vuoro ja Kávé pääsi kehään pienen pienen chihu-pennun kanssa, jälleen kerran. Esiintyminen sujui ihan hyvin, mitä nyt vähän kiemurreltiin hampaita katsoessa. Positiivinen yllätys oli, kun meille ojennettiin punainen nauha. Isossa kehässä Kávé käyttäytyi oikein kivasti. Olin ihan muissa maailmoissa kehässä enkä meinannut millään huomata, kun tuomari viittoi meitä jatkoon. Hieno juttu. Kávé liikkui kuin unelma ja se valittiin uudestaankin jatkoon ja lopulta huomasin, että olimme neljän parhaan joukossa. Lopulta tuloksemme oli PUN4, joka oli aivan uskomattoman hienosti noin suuresta määrästä koiria. Tuomarina toimi ulkomuototuomari Raija Tammelin, joka tuli vielä mainitsemaan, ettei ymmärrä vinttareista mitään, mutta Kávén liikkeet olivat niin hienot, että sijoitti pojan. LOISTAVAA!

26.10.2008 Tuulos, Tuuloksen koirakerho: PUN1, BIS3

Huima mätsäripäivä! Kehässä meillä oli parina pieni chihu-pentu. Kávé käyttäytyi mallikkaasti, mitä nyt hampaita katsottaessa vähän kiemurteli. Tuomarin mietinnän jälkeen saimme punaisen nauhan, sillä Kávé tuomarin mukaan "seisoo kuin vanha tekijä". Kávé oli hieman liian energisellä tuulella, joten punaisten kehästä ei ollut sen suurempia odotuksia, kunhan jotenkin käyttäytyisi. Tuomari valitsi jatkoon vieressämme olleen irliksen, joten ajattelin, ettei kahta vinttaria valita. Mutta meidätkin valittiin ja samalla huomasin, että olimme neljän parhaan joukossa. Lopulta sijoituimme punaisten ekoiksi! Jee!! Tuomari sanoi, ettei ymmärrä vinttareista mitään, mutta tässä oli sitä jotakin. BIS-kehässä Kávén kärsivällisyys todella loppui ja alkoi tassulla läpsiminen, istuminen, vinkuminen ja häröily. :D Mun oli vaan pakko nauraa. Sijoittaminen alkoi ja me olimme lopulta BIS3!! Pentuja mätsärissä oli 50kpl ja kaiken kaikkiaan koiria n.160kpl, joten huima suoritus 5kk vanhalta pennulta. Tuomari kävi vielä myöhemmin kysymässä Kávésta ja sanoi, että se oli jo kehän laidalla pistänyt hänen silmäänsä ja on kerta kaikkiaan kaunis koira. :) Palkinnoksi Kávé sai kakkapussikotelon, 3kg ja 7kg ruokaa, leluja ja luita, ruokatynnyrin, pokaalin ja 50euron lahjakortin kauppakeskus Tuuloseen. Mahtavaa!!!

19.10.2008 Mäntsälä, Suomen Cane Corso ry: SIN1

Tänään Kávé hurmasi tuomarin iloisella käytöksellään. Parin kanssa käyttäytyi nätisti, mutta kun koira määrä lisääntyi lisääntyi myös keskittymisen herpaantuminen. BIS-kehässä ei hyvästä käytöksestä ollut enää tietoakaan. :D Palkinnoksi saimme ruusukkeen, ruokaa ja ihanan pehmo avaimenperän.

27.9.2008 Orimattila: ei sijoitusta

Kávén ensiesiintyminen mätsäreissä oli mielenkiintoinen. Pikkumies 4,5kk joutui heti aikuisten kanssa kehään, kun mätsärissä ei ollut pennuille omaa luokkaa. Olin äijästä todella ylpeä, sillä se käyttäytyi kehässä todella hienosti ja oli iloinen. Se seisoi todella hienosti ja oli kuin viilipytty, kun sen pallit kokeiltiin. :) Liikkuminenkin oli mukavan rauhallista. Chai ja Kávé olivat samassa kehässä, joten jouduin antamaan Kávén vieraan ihmisen handlattavaksi, koska olin matkassa yksin. Kávé käyttäytyi niin hienosti eikä itkenyt mun perään ollenkaan. Hieno poika!!


©2019 Pukkilan Posse -Kakaón, Kávén, Cuban, Chain ja Chilin elämää- - suntuubi.com