Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

HARRASTUKSET

Cuban kanssa tullaan varmasti harrastamaan samoja juttuja kuin Chai-emänkin. Tietysti katsotaan mihin kaikkeen neidin into riittää. Cuba vaikuttaa luonteeltaan paljon aktiivisemmalta kuin emänsä. Ruokahalun se on varmasti perinyt Chailta, sen maha näyttää olevan loputon, joten motivoimisen kanssa ei pitäisi olla ongelmia. Myös leikki käy palkkioksi paremmin kuin hyvin.

Heti Cuban kotiutumisen jälkeen aloitimme harjoittelun näyttelyitä varten. Jo Moa-kasvattajan kuona pentuja kuvatessa, Cuba osoitti omaavansa hieman näyttelytähden vikaa. Se oli yksi niistä pennuista, jotka mielellään tönöttivät pitkäänkin paikoillaan. :) Tämä sama jatkuu kehissäkin. Cuba esiintyy todella iloisesti ja kun harjoittelun tekee leikin varjolla on koirallakin kivaa. Cuballa on pitkä pinna ja se on jo nuorena oikein varma esiintyjä. Näyttelydebyytin neiti teki Kávén esimerkkiä noudattaen ulkomailla Virossa, baby pentu-luokassa.

Viehetreenitkin aloitettiin pien pennun kotiutumisen jälkeen ja juostessa Cuba on osoittanut samoja merkkejä kuin emänsä. Viehe on siitä hurjan mielenkiintoinen ja vieheen kiinni saadessaan se esittää myös hurjat tapporavistukset. Tästä on hyvä jatkaa.

Tulevat koitokset:

-

Cuba 15,5viikkoa vieheen perässä, kuva: Heidi Holopainen

©2019 Pukkilan Posse -Kakaón, Kávén, Cuban, Chain ja Chilin elämää- - suntuubi.com